Koggen Makelaars

Adres Karperhof 5
1633 DR Averhorn
E-mail info@koggenmakelaars.nl Telefoon 0229 - 540987 Website www.koggenmakelaars.nl

Jaagweg 31,

 

Avenhorn

verkocht

Jaagweg 31, Avenhorn

Kenmerken

Type
Bouwjaar
Woonoppervlakte
0 m²
Kamers
Slaapkamers
Perceeloppervlakte
550 m²
Inhoud
0 m³
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Wonen aan het water! Dat kan …

En uw eigen droomhuis bouwen …… dat kan ook! Aan de Jaagweg te Avenhorn!

Op deze locatie zijn er 2 bouwkavels in de verkoop gekomen. De kavel aan de linkerzijde is ca. 550 m² groot, de kavel rechts ca. 430 m² (het totaal als 1 kavel ten behoeve van de bouw van één vrijstaande woning is ook mogelijk).

De ligging van de kavels is bijzonder. In een oud dorpslint en aan de voorzijde zicht richting de kade, aan de achterzijde aan vaarwater en de diepe tuin op het westen (noord-west).

Tevens is de zogenaamde Ewoning hier te realiseren! Een Ewoning wordt gebouwd volgens een innovatief bouwconcept. De woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm. ‘All electric’ en ‘0 op de meter’ is het uitgangspunt. Voor meer informatie zie de website van Ewoning.nl

Avenhorn is gelegen in de gemeente Koggenland, welke naast Avenhorn, tevens de plaatsen Berkhout, De Goorn, Grosthuizen, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer en Zuidermeer omvat. In Koggenland treft u een veelheid aan winkels (zoals bijv. in winkelcentrum “Vijverhof” Avenhorn), een overdekt zwembad in De Goorn, openluchtbad in Obdam, diverse sportgelegenheden (sporthallen, tennisbanen, golfbaan, fitness etc.), scholen, bibliotheek, recreatiegebieden (Ursemmerplas te Ursem, de Hulk en het Markermeer Scharwoude en de Leijen te Hensbroek)

Ook de aangrenzende en nabijgelegen gemeenten zoals de Beemster, Purmerend, Hoorn, Enkhuizen en Alkmaar met hun rijke historie zijn met de auto (of ook openbaar vervoer) op z’n hoogst in een goed half uur bereikbaar. De A7 richting Friesland cq. Amsterdam, ligt op een paar autominuten van Avenhorn.

De linkerkavel is ca, 550 m² groot, koopsom € 176.000,-- V.O.N. De rechterkavel is ca. 430 m² groot, koopsom € 133.300,- V.O.N.

Foto's

Jaagweg 31, Avenhorn
Jaagweg 31, Avenhorn
Jaagweg 31, Avenhorn
Jaagweg 31, Avenhorn
Jaagweg 31, Avenhorn
Jaagweg 31, Avenhorn